Polední menu
18. – 22. listopadu

Pondělí

Cibulačka se sýrovými krutony | 40
Kuřecí prso na grilu se smetanovou omáčkou a pórkem, pečený brambor| 155
Cikánská hovězí pečeně s dušenou rýží  | 165
Těstovinový salát s tuňákem | 155


Úterý

Frankfurtská polévka | 40
Čevabčiči s vařeným bramborem a hořčicí | 155
Quesadilla s trhaným kuřecím masem a čedarem | 165
Grilovaný hermelín ve slanině na ledovém salátu s dresinkem | 155


Středa

Fazolová s klobásou | 40
Kuřecí rarášci s pečeným bramborem a dipem | 165
Halušky se zelím a uzeným masem, vypečená cibulka | 155
Hovězí maso v houbové omáčce, houskový knedlík | 165


Čtvrtek

Mrkvová polévka se zázvorem | 40
Grilovaná kotleta s fazolkami a Grenaille | 165
Klobása s mexickými fazolemi a pita chleba | 155
Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou | 155


Pátek

Hráškový krém se slaninou | 40
Smažený květák s vařeným bramborem, tatarská omáčka | 155
Pečené kuřecí stehno na zelenině s dušenou rýží | 155
Lívance s borůvkami | 135


Objednávky na telefonním čísle 377 994 312 nebo emailu restaurace@purkmistr.cz. Větší počet menu objednávejte do 15 hod předcházejícího pracovního dne.

Platba možná i gastro stravenkami. Změna jídelního lístku vyhrazena.

Informace o alergenech podá personál restaurace.

Využijte možnosti vzít si polední menu i pokrmy z jídelního lístku s sebou.

Rádi Vám vybrané pokrmy zabalíme do hygienické nádoby!